marți, 30 martie 2010

MAREA Provocare!



Nu, nu mi-a scapat degetul pe Caps Lock. Asa am simtit sa scriu in momentul asta. Nu ma intreba de ce! Poate pentru ca e big deal pentru mine, n-am mai scris despre asa ceva pana acum.

Povestea: de curand circula in blogosfera o provocare, care consta in faptul ca bloggerul la care ajunge provocarea trebuie sa scrie despre ce il face fericit (pe blogger, I mean), dupa care sa lanseze provocarea mai departe catre bloggerii apropiati. Evident ca si eu am acceptat provocarea de la prietena mea cea mai buna si deci...

Intrebarea cu pricina: Ce ma face fericita?

Raspunsul (-urile):

cele mai importante:
- cap de lista: Cristian :D
- tot Cristian :))
- familia mea (toata familia, cu mami in top si Angelo imediat dupa,speranta ca nu vom mai fi o familie injumatatita in 2 locuri indepartate)
- Alina

dintre lucrurile marunte:
- diminetile de vara
- sa stau iarna la un pahar de vin de casa, la foc de teracota, de povesti cu Cristian, sa ne facem planuri despre caminul pe care il vom intemeia, calatorii si parteneriatul nostru ce dureaza deja de mai bine de 3 ani
- oamenii care ma fac sa zambesc cand mi-e mai greu, sensibili la ceea ce ma preocupa sau ma framanta (ar fi o listuta aici cu astfel de oameni, dar cred ca se cunosc ei si fara sa se vada pe o lista)
- convorbirile de peste o ora la telefon cu tati
- Cafe del Mar ascultat intr-o duminica dupa-amiaza vara, in pat
... si lista cu lucruri marunte poate continua paaaaaaanaaa jos...

si speranta, avand in vedere ca, momentan, doar atat am. Mai vorbim peste cativa ani ca sa vezi ce s-a ales de capul meu :)), dar in prezent, speranta la mai bine (cu tot ce inseamna binele pentru mine), ma face sa ma simt fresh, multumita, ma face sa privesc inainte fara regrete si deci, fericita intr-o masura considerabila.

Asta este ce conteaza cel mai mult pentru mine, deci asta ma face fericita si sper sa ma faca la fel de fericita si peste multi ani de acum inainte.

Lansez provocarea catre urmatorii bloggeri si non-bloggeri (cei din urma pot lasa aici un comment):

Bianca si Ioana
Raducu
Claudia
Mircea
Mihai
Cosmin
Alex
Cristi
Adi
Mada
Dario
Vio

Raluca

PS: piesa din linkul de includere din titlul postarii este una din preferatele mamei mele :D

2 comentarii:

  1. Sunt bucuros sa vad ca mai sunt romani fericiti,fac lucruri frumoase in viata lor.Felicitari si mult succes in noul proiect!.Poate colaboram!.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere