luni, 7 decembrie 2009

CLMT la Pecica

Sambata seara „People” a fost gazda workshopului „Do it yourself” [2], din cadrul proiectului "Craciunul lor in mainile tale".

In calitate de host, „People” s-a bucurat de participarea a 10 persoane. Le multumesc tuturor pentru participare si pentru efortul depus. S-au confectionat papusi (Andreia ne-a invatat cum sa le facem), bratari (Mada ne-a invatat), decoratiuni de brad (Bianca ne-a aratat cum se fac), o casuta din carton (opera lui Adi :D), o marioneta (Lili a confectionat-o) si Santa's ship (Cosmin si Raluca). La final, ne-am asternut fiecare dorintele intr-o Scrisoare pentru Mos Craciun.

Ii multumesc si lui Stani pentru ca ne-a sustinut cu amenajarea spatiului pentru desfasurarea atelierului.

In urmatorul post, voi posta poze de la workshop.

Va invit la comentarii, astept sugestiile voastre (daca aveti idei despre ce obiecte s-ar putea confectiona la urmatoarele ateliere) si ma astept sa ne vedem la workshopurile ce urmeaza, in numar cat mai mare. Nu uitati ca, succesul unui astfel de proiect depinde in foarte mare masura de prezenta a unui numar cat mai mare de participanti.

De asemenea, doresc sa mentionez ca va puteti implica si in calitate de organizatori ai proiectului, din partea asociatiei „People”. Tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati pentru mai multe detalii. In plus, asa cum sugereaza si Bianca pe blogul ProgressON, va puteti implica in acest proiect si de la distanta, nu trebuie sa participati fizic la ateliere. Cum? Daca aveti un talent special (exemplu, Andreia Dranau din Pecica confectioneaza papusi in miniatura, din diverse materiale textile), puteti confectiona singuri, acasa, diverse obiecte decorative pe care le putem vinde spre donatie in cadrul targului din 19/20 decembrie. Ma puteti contacta pentru mai multe detalii.

Multumesc actualilor si viitorilor particanti la CLMT.
Sa ne vedem cu bine,
Raluca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu