miercuri, 17 iunie 2009

Motorock se apropie și caută voluntari

După cum bine știți, în fiecare an, în ultimul weekend din iunie, are loc „Motorock-ul”. Evenimentul, ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediție, este organizat de asociația sportivă West Motoreador din Pecica, asociație cu care noi suntem parteneri.

Organizatorii evenimentului își propun anul acesta să abordeze procesul de organizare puțin altfel, prin includerea tinerilor voluntari în procesul menționat.

În consecință, vă propunem și noi să vă alăturați staffului care asigură organizarea și desfășurarea evenimentului.

De ce?
Pentru că:
- dacă în anii precedenți ați plătit biletul de intrare și consumația la eveniment, anul acesta, prin participarea voastră în calitate de voluntar, biletul de intrare și consumația la eveniment vă sunt asigurate;
- puteți privi evenimentul „din culise”;
- aveți ocazia să cunoașteți îndeaproape trupele de rock care vor fi prezente pe scenă;
- vă puteți face prieteni din domeniul care vă pasionează (dacă sunteți iubitori de „cultură rock”) sau prieteni dintr-o lume necunoscută vouă (dacă doriți să vă lărgizi orizontul cultural muzical);
- aveți oportunitatea de a vă forma sau de a vă confirma abilitățile organizatorice și sociale.

În cazul în care sunteți interesați de propunerea mea, vă stau la dispoziție (contact.people.ro@gmail.com sau 0745 56 57 08) pentru informații suplimentare și pentru o eventuală întâlnire.

Raluca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu